Ingrosso, Nicky Romero i Capriati completen el cartell de Medusa Festival 2019

1342
Sebastian Ingrosso estará en el Medusa Festival 2019

El músic suec, integrant de Swedish House Màfia, se suma a la llista d’artistes internacionals que encapçalen la sisena edició del certamen electrònic. A més Nicky Romero serà un altre dels plats forts de la trobada per a aquest pròxim Festival de 2019.

El Secret de Wonderland ja ha sigut revelat amb les últimes confirmacions dels creadors que convertiran Medusa Festival en un espai màgic. Sebastian Ingrosso i Nicky Romero s’afigen com headliners als seus companys Afrojack, Dimitri Hortes & Like Mike, Richie Hawtin, Jamie Jones, Chelina Manuhutu i Paco Osuna en la qual serà una edició difícil d’oblidar.

Ingrosso, qui també forma part del duo Axwell Λ Ingrosso, ha sigut la gran sorpresa d’aquest últim anunci. El dj que carrega a la seua esquena amb més de mig centenar de singles i esteneu play promet ser una de les bombes d’un festival variat i internacional.

Una trentena de confirmats conclouen el cartell d’aquesta edició. Ferri Corsten, qui es va colar en el ‘top ten’ dels millors DJ’s del món per la revista DJ Mag, acostarà al públic a l’estil tràngol igual que el seu company Gareth Emery, artista que va realitzar un dels remixes oficials del senzill ‘I Wanna Go’ de la cantant Britney Spears.

Els amants del techno gaudiran amb Joseph Capriati, Chelina Manuhutu i el segell distintiu de Deborah de Lucca. Per a aquells que el hardstyle siga incondicional comptaran amb la presència de *Sub *Zero *Project. *Lady *Dammage posarà la guinda de l’hardcore nacional. MATTN, més coneguda com Anouk Matton, i Wolfpack són les noves confirmacions en l’àrea del *electro *house.

D’altra banda, Juan Magán, Henry Méndez i Gianluca Vacchi seran alguns dels protagonistes del cinqué escenari que portarà el so més comercial.

Més d’una trentena de confirmacions van deslligar l’entusiasme de milers de ‘meduseros’ i ‘meduseras’ els qui van reflectir el seu entusiasme a través de les xarxes socials i van convertir l’etiqueta #Medusa2019 en trending topic nacional.

El festival, que manté unes expectatives d’assistència superiors a la resta d’edicions, se sent entusiasmat davant el gran acolliment entre el seu públic.

COMPARTIR