La app oficial de la Magdalena 2018 ofereix informació sobre la festa

1256

L’aplicació oficial de la Magdalena 2018 inclou prop de 600 actes entre els de el programa oficial i els organitzats per gaiates, colles, ens vinculats, sales de concerts i altres col·lectius i tot açò vinculat a un complet mapa de la festa per a consultar de forma ràpida i dinàmica. El regidor de Modernització, Ignasi Garcia, la regidora de Festes, Sara Usó, han presentat l’app oficial juntamente amb Manuel Breva, director general d’Aigües Potables de Facsa, empresa patrocinadora de l’app; Sergio López, de Cuatroochenta; i Alberto Navarro, de la Junta de Festes.
Totes les actuacions musicals, cercaviles, espectacles pirotècnics, actes tradicionals i activitats infantils organitzats per la Junta de Festes i el Patronat Municipal de Festes, entre el dissabte 3 i el diumenge 11 de març, així com els programats per gaiates, colles, sales de concerts i altres col·lectius apareixen en aquesta app oficial. A més, arreplegarà informació actualitzada i serà l’única app amb notificació dels canvis d’última hora. El regidor Ignasi Garcia ha destacat que aquesta app, disponible tant per a Android com per a IOS, “acumula més de 20.000 descàrregues i suposa una eina molt eficaç de comunicació amb la ciutadania”.

Un altre dels elements que diferencien a aquesta app oficial, que té tots els continguts en castellà i en valencià, d’unes altres és que permetrà per segon any consecutiu que la gent puga triar des dels seus dispositius mòbils les millors mascletades i gaiates, en un procés de votació que s’obrirà cada dia i del que s’avisarà a través de notificacions, segons ha apuntat la regidora Sara Usó, qui també ha destacat la classificació d’esdeveniments per categories per a facilitar la seua consulta.

Manuel Breva ha destacat la “satisfacció que suposa per a Facsa tornar a patrocinar aquesta app que acosta les nostres festes fundacionals a la ciutadania”. Per la seua banda, Alberto Navarro ha subratllat en nom de la Junta de Festes que “consolida l’aposta per ampliar la programació i reconèixer l’esforç que fan gaiates, colles i altres col·lectius en Magdalena, de manera que els esdeveniments que organitzen també es veuen reflectits”.

Sergio López, com a representant de Cuatroochenta, l’empresa que desenvolupa aquesta app oficial des de 2011, ha apuntat que “a més pots personalitzar-te l’agenda seleccionant els teus actes favorits, per categories o individualment, inclosa informació ampliada de cadascun d’ells. I també et permet localitzar en el mapa tots els punts d’interès, com gaiates, principals colles o mesons, i on se celebren els actes de l’agenda, així com els que tens prop d’on et situes”. López ha destacat que hi ha una actualització constant gràcies al treball de recopilació d’informació per part de Nomepierdoniuna i ha recordat que solament a través d’aquesta aplicació oficial es pot votar en els concursos de mascletades i gaiates i es rep informació en temps real via notificació en cas que es produïsquen alteracions en el programa.

COMPARTIR