La Big Band Borriana es presenta en públic este divendres amb nou videoclip i el seu primer disc «D’Ací»

1293

En la presentació del festival Maig doní Gras que fa ja un mes van realitzar els membres de Soul Explosió i el regidor de Cultura, Vicent Granel, ja van advertir que en la tercera edició del festival «la implicació i participació dels col·lectius, agrupacions i associacions locals serà un dels punts forts, ja que creiem que és d’esta manera com s’aconseguix fer disfrutar del festival a un nombre més gran de gent de la nostra ciudad». I la millor prova d’això serà el debut que el tercer dia del festival, el 13 de maig, realitzarà la nova Big Band Borriana.

I perquè tot el món conega a la nova formació i el treball que realitzen durant els últims mesos, este divendres a partir de les 20:00 hores i en el local del Naraniga Gastromusic del carrer Sant Vicent, tindrà lloc la presentació global del nou projecte musical nascut en la capital de La Plana Baixa.

Han sigut els regidors de Cultura, Vicent Granel, i el de Normalització Lingüística, Santi Zorío, els que s’han trobat amb els membres de la nova Big Band Borriana, Juanjo Carratalà i Jose Ramon Gavara, per a explicar que «estamos molt il·lusionats amb el nou projecte musical, i de poder comptar a partir d’ara amb una Big Band formada per gent de Borriana, i amb la música en valencià com referent, ja que el disc «D’Ací» es titula així, precisament, perquè conté versions de cançons escrites exclusivament en la nostra lengua».

Així, este divendres els membres de la banda presentaran el nou projecte a partir de les 20:00 hores, i donaran a conéixer tant les característiques de la nova formació, com el disc en què han treballat els últims mesos i el primer videoclip que han gravat amb la cançó «Lladres». Serà només la presentació oficial de la Big Band Borriana, ja que un dels moments més esperats tant per la formació com per aquells i aquelles borrianenses aficionats a la música de Big Band, serà el concert que diumenge que ve dia 13 realitzen en el Teatre Payà dins de l’extensa programació del Maig doní Gras, que durant tres dies transformarà Borriana en una ciutat semblant a Nova Orleans.

Les entrades per al concert de la Big Band Borriana ja estan a la venda per cinc euros en Buraudio, en el carrer L’Escorredor n.º 58, però també es podran adquirir una hora abans del concert en el mateix teatre

COMPARTIR