La Diputació de Castelló inverteix un milió d’euros en obres en acuartelaments de la Guarida Civil

1257

La Diputació de Castelló finança amb un milió d’euros obres de millora en aquarteraments de la Guàrdia Civil durant esta legislatura amb l’objectiu de millorar les seues condicions de treball i ajudar a fer que mantinguen la qualitat del treball que els agents de la Benemèrita realitzen en els municipis de la província. Este 2018 és el dotzé any que la institució provincial formalitza este suport que suma ja 2,6 milions d’euros i reforça una col·laboració que ha permés la consecució d’importants millores en les infraestructures del Cos.

El presidente de la Diputación de Castellón, Javier Moliner, ha asegurado que “estamos profundamente orgullosos de su profesionalidad, su buen hacer y por dar respuesta a uno de los principales retos de la sociedad, que es la seguridad. Por eso hemos aportado un millón de euros para que mejoren el servicio que prestan en la provincia”. Moliner ha hecho estas declaraciones durante su visita esta mañana al cuartel de la Guardia Civil de Benicàssim, donde se ha llevado a cabo, gracias a esta colaboración provincial, la reposición de pavimentos y renovación de las instalaciones de abastecimiento de agua con una inversión de 61.000 euros.

El president del Govern Provincial ha estat acompanyat pel coronel Miguel Fleixar, màxim responsable provincial de la Guàrdia Civil, així com per l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués. Javier Moliner ha destacat que “el compromís té valor en l’econòmic, però cal visibilizarlo en el personal, el social i allò humà. Crec que cal estar al costat d’uns hòmens i dones que es deixen la pell i, desgraciadament, algunes vegades la vida, en el nostre territori treballant pels altres i pretando un servici bàsic per a molta gent”.

“La Diputació i la Guàrdia Civil compartim una molt bona part del territori en què habiten poques persones i en la que és necessari igualar oportunitats. Esta col·laboració contribuïx que la percepció de seguretat vaja a més, quelcom essencial per a lluitar també contra el despoblament rural”, ha recalcat Moliner.

En esta col·laboració institucional hi ha una comissió mixta formada per personal de la Diputació i de la Guàrdia Civil per a avaluar i decidir les actuacions a dur a terme durant cada exercici, amb el seu corresponent seguiment tècnic.

COMPARTIR