La Fundació Esportiva Municipal millora l’accesibilitat del Poliesportiu El Carme amb un ascensor

1295

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) de l’Ajuntament de València, dins del seu pla de millora de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat, ha convertit el Poliesportiu El Carme en una instal·lació totalment accessible amb un nou ascensor que facilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda als equipaments instal·lats en la primera i segona planta.

“Seguim invertint en millores de les instal·lacions esportives de la ciutat”, ha declarat Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, qui ha assenyalat que “gràcies a esta actuació qualsevol usuari d’eixe equipament esportiu podrà accedir des de la planta baixa fins a la primera i segona altura en el nou elevador exterior, possibilitant l’accés a les persones amb mobilitat reduïda”.

Amb una inversió total de prop de 60.000 euros, la fundació esportiva converteix en accessibles els equipaments de la primera planta, com una sala multi usos, dues pistes d’esquaix i unes banys públics, així com la sala multi usos situada en la segona planta.

El Poliesportiu El Carme es troba en el carrer Doctor Chiarri número 1 i va ser construït l’any 1993. Compta, a més de l’esmentat equipament, amb una piscina coberta de 20 metres en la planta baixa. El passat any 2017 va comptabilitzar un total de 132.997 usos.

COMPARTIR