La Policia Local d’Alacant deté a una persona com a presumpte autor d’un delicte d’incendis provocats de contenidors de fem

1128

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament, dirigida per l’edil José Ramón González, informa que la passada nit la Policia Local d’Alacant va detindre al presumpte autor de la crema de *contendores, una persona de 61 anys i nacionalitat espanyola, acusada d’un presumpte delicte d’incendis provocats.

Els agents de la Policia Local van iniciar un operatiu de cerca i una investigació després de la crema, durant tot el cap de setmana, de més d’una vintena de contenidors per a tractar de detindre al presumpte autor.

Segons fonts policials durant la passada nit, sobre les 22,25 hores, la Policia és alertada per una veïna que ha vist com una persona aquesta cremant un contenidor, facilitant una descripció de la mateixa i per on es dirigia.

Per tals fets els agents de Policia Local van localitzar en el dispositiu de cerca al presumpte responsable dels incendis aconseguint interceptar-lo i detindre’l, al carrer Castellar, portant un encenedor, fulles, cartons, i presentant una forta olor a fum.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, juntament amb el regidor de Seguretat, José Ramón González, van manifestar la seua satisfacció per la detenció ahir d’aquesta persona a la nostra ciutat, al mateix temps que van felicitar i van donar l’enhorabona als agents policials per aconseguir localitzar-lo i evitar així que fera més mal.

La Policia va recordar que els incendis s’han produït, des de dijous passat fins ahir dissabte, de forma simultània i progressiva en el centre d’Alacant i els barris, cremant contenidors als carrers Arquitecte Morell, Ronda de Melilla, Reyes Católicos, Oscar Espla, Doctor Just, Carlet, San Agatángelo, Churruca, Salamanca, Alona, Pintor Aparicio, Aguilera, Isabel la Catòlica, Salamanca,Pérez Medina i Arquitecte Guardiola, entre altres.

Els bombers del SPEIS han hagut de desplaçar-se durant aquest cap de setmana prop de trenta ocasions a diferents barris d’Alacant, amb dues dotacions i sis efectius cada vegada que s’ha produït un incendi de contendor, per a controlar-los amb celeritat, extingir-los i evitar que es propagaren als vehicles que es troben aparcats en les zones contigües.

La Policia Local va traslladar a la Comissaria al detingut, un home de 61 anys d’edat i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d’incendis provocats, que va ser informat dels motius de la seua detenció així com els drets que li assisteixen, i lloc a disposició judicial.

COMPARTIR