L’Ajuntament d’Alacant instal·la un nou espai enjardinat a Colònia Requena amb una inversió de més de cinquanta mil euros

1134
ajuntament alacant instala nous espais enjardinats colonia requena

L’Ajuntament d’Alacant a través de la regidoria d’Infraestructures i el departament de zones verdes, que dirigix la regidora socialista Gloria Vara, ha començat les obres per a crear un nou espai enjardinat a Colònia Requena per valor de 57.674,00€, i amb un termini d’execució d’un mes.

El projecte que s’ha portat avant per a atendre les peticions dels veïns del barri Colònia Requena, té com a objectiu dotar d’una zona verda amb el propòsit de millorar el paisatge i disposar així de noves ombres gràcies a la instal·lació de l’arbratge.

Des del departament de Zones Verdes informen que darrere de finalitzar les obres proposades per la regidoria d’Urbanisme sobre la implantació d’horts urbans en la Zona Nord i accessibilitat de vies públiques de la ciutat d’Alacant, es van generar diversos espais desproveïts de vegetació així com la carència d’una xarxa d’instal·lació de reg que assegure la conservació de la flora de la zona.

Fruit de l’estudi realitzat, durant estos dies s’han començat a executar les obres per a la col·locació d’uns quants parterres i jardineres que es troben entre els carrers Quars i Turquesa del barri de Colònia Requena. Estos se situen en la zona d’horts i pendent en els talussos generats en l’entorn estant actualment desproveïts de vegetació.

L’edil d’Infraestructures ha comunicat que esta iniciativa pretén dotar al barri de la Zona Nord de noves i millors instal·lacions i espera que disfruten amb l’ús d’este nou espai, afegint que “amb elles s’atén les peticions veïnals de Colònia Requena i es dóna solució al problema de falta d’ombra en el parc”.

Durant estos dies, l’Ajuntament està duent a terme els treballs d’aportació de matèria orgànica per a millorar l’estructura de la terra vegetal per a les zones enjardinades. Així mateix, s’està preparant el terreny per a deixar-ho llis i poder instal·lar la xarxa de reg a través del sistema de goteig.

Una vegada més, l’Equip de Govern socialista, seguix amb el seu compromís de posar en marxa les millores necessàries en les infraestructures de la Zona Nord d’Alacant, dotant als barris de noves zones verdes, millores en accessibilitat i enllumenat públic així com la renovació de la seua imatge.

COMPARTIR