L’Ajuntament de Peníscola executa l’última fase de les obres de millora de l’asfaltat del Camí Cervera

1334

L’Ajuntament de Peníscola ha iniciat esta setmana les obres d’asfaltat del Camí Cervera en el seu traçat sud junt amb la Urbanització Mediterrani 2005.

A petició dels veïns i veïnes de la ciutat, durant el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius, l’opció de millora de l’asfaltat d’este vial va ser la més recolzada i, durant el procés de votació, la més votada. Per això, s’incloïa en la proposta de Pressupost per a 2017.

Amb el superàvit dels comptes del passat any, la regidoria d’Urbanisme i la regidoria d’Hisenda van revisar el projecte i van coincidir a reforçar la partida per a ampliar l’obra i incloure d’esta manera totes les millores en la zona sud per a culminar amb un projecte de millora integral del vial que s’ha executat en distints trams en els últims anys, incloent millores també en la il·luminació del mateix.

Després de la publicació de la licitació pública en el mes d’octubre, en l’última mesa de contractació, s’adjudicaven els treballs a Becsa per un total de 107.555,69EUR.

Es tracta de la tercera fase d’uns treballs que han realitzat per trams en el vial. El passat mes de febrer, es finalitzaven les obres de la segona fase dels treballs de millora de la il·luminació, consistents en la ubicació de 99 nous punts de llum, després d’haver-se realitzat en una primera fase l’adequació del traçat per a interconnectar les instal·lacions d’enllumenat públic en els quasi dos quilòmetres que discorren d’este vial entre la seua intersecció amb l’Avinguda Estació i Ciutat Jardí, als voltants del pont que creua amb la carretera Nacional 340.

En la primera fase es va desenvolupar tot el treball de fonamentació, construcció d’arquetes i excavació d’una rasa entubada, que recorre els 1400 metres necessaris per a garantir la connexió a l’enllumenat públic de les lluminàries de les zones urbanitzades en el traçat d’este vial. En la segona fase dels treballs, s’ampliava el nombre de punts de llum existents amb lluminàries led. Després de tot això, es millorava en el tram nord del vial l’asfaltat. L’obra que acaba de començar es durà a terme durant els pròxims dies culminant així els treballs d’asfaltat en la zona sud del vial, compresa entre el Camí d’Enmig i l’Assagador de la Creu.

COMPARTIR