L’Ajuntament d’Onda lliura les claus del local social als veïns del barri de la Moreria

1203
alcalde onda ximo huguet concejala urbanisme marta pique entregan claus local social barri moreria

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, s’han reunit una vegada més amb els veïns del barri de la Moreria per lliurar-los les claus del seu nou local social. Durant la trobada, els onders del barri s’han mostrat molt satisfets de les actuacions que el consistori ha realitzat perquè pogueren gaudir d’un local que els servisca com a epicentre de les seves activitats.

Durant els últims mesos, el consistori ha realitzat diverses adequacions a l’edifici municipal que va quedar lliure després del trasllat de l’escola d’adults a la plaça de la Sinagoga. Atenent les demandes dels veïns del barri, l’Ajuntament va cedir aquest espai i ho ha condicionat perquè fos un local independent, ja que al mateix edifici es troba l’arxiu municipal. Durant les obres, tant l’alcalde com la regidora d’Urbanisme, han mantingut diverses reunions amb els veïns per definir quins eren les seves necessitats i cedir-ho al més aviat possible perquè disposaren d’un lloc on poder reunir-se i dur a terme diferents accions soci-veïnals.

Les obres han sigut realitzades per l’empresa ondera ‘Construcciones Fabregat’, complint amb les premisses i terminis acordats. D’aquesta manera, “impulsem també l’economia local amb la contractació d’una empresa d’Onda per realitzar els treballs. Així complim amb varis dels nostres objectius: rehabilitar i millorar les dependències municipals, atendre les demandes dels veïns i, a més, contribuir a la dinamització de l’economia local a través de la contractació d’empreses d’Onda”, ha destacat Huguet.

Una vegada més, l’equip de govern demostra la seva aposta per invertir en la societat ondera, tenint en compte les necessitats reals dels veïns i buscant solucions que milloren el seu dia a dia. Huguet ha assenyalat que “sempre anem a estar del costat dels veïns d’Onda. Per aquest motiu, escoltem les seves peticions i necessitats per oferir-los la millor solució i apostem per propiciar la implicació dels col·lectius i associacions veïnals de la ciutat, que realitzen una labor dinamitzadora molt important juntament amb l’Ajuntament”. En aquest sentit, l’alcalde Ximo Huguet ha recordat que “Onda es caracteritza per comptar amb un teixit associatiu molt actiu, present en tots els barris de la ciutat”.

Finalment, l’alcalde ha manifestat que “aquesta iniciativa forma part de l’aposta de l’actual equip de govern perquè els veïns siguen els protagonistes de la vida cultural i social”. I Per a això, “la manera més activa de participació ciutadana és a través de les associacions, pel que seguirem treballant sense descans per dur a terme accions que cobrisquen les seues necessitats”.

COMPARTIR