L’Ajuntament d’Onda signa un acord amb la Cambra de Comerç per a afavorir la inserció laboral a Onda

958

L’Ajuntament d’Onda ha signat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló mitjançant el qual s’impartiran accions formatives a la localitat. “L’objectiu és unir forces per afavorir la inserció laboral de les persones que participen en les mateixes”, ha destacat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, després de la signatura.

En aquesta línia, Huguet ha destacat que, “una vegada més, aquest equip de govern aposta per millorar les possibilitats d’inserció laboral dels onders. Per açò, des de l’àrea de Dinamització Econòmica que gestiona el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’invertiran 25.000 euros que seran destinats a finançar els serveis, programes i activitats relacionades amb aquest conveni”.

Així mateix, gràcies a la signatura d’aquest conveni, es mantindran els serveis de l’Antena Local d’Onda i del centre de creació d’empreses. “Seran els serveis d’interès empresarial disponibles en la Cambra de comerç, tant de forma presencial com a online, en matèria de comerç exterior, formació, finestreta única empresarial, societat de la informació, innovació comercial i turística, etc”, ha explicat l’alcalde.

A més, la Cambra de comerç formarà part del Consell Local de Comerç i Hostaleria d’Onda, estant representada en les seves reunions periòdiques i col·laborarà en l’organització dels diferents esdeveniments de la Fira de Sant Miquel i Mercat de Nadal i participarà com a jurat en diferents premis comercials i empresarials organitzats per l’Ajuntament d’Onda.

Finalment, l’Ajuntament i la Cambra de Comerç han reconegut l’important que és aquesta col·laboració per a ambdues institucions. Pel que, Huguet ha acabat dient que “aquest equip de govern seguirà apostant per la Cambra de Comerç per a realitzar diferents accions que seguisquen posicionant a Onda com a motor econòmic de la província”.

COMPARTIR