Les Festes de la Magdalena, presents a Navarra, Madrid i Valencia

1271

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha intensificat la promoció de les festes de la Magdalena amb accions promocionals a Madrid, València i Pamplona. La presidenta del Patronat i regidora de Turisme, Patricia Purta, ha apostat “per acostar les festes fundacionals de Castelló, que des de 2010 gaudeixen del distintiu de Festes d’Interès Turístic Internacional, a aquestes tres ciutats amb l’objectiu d’augmentar el nombre de visitants que s’acosten a Castelló amb motiu de les festes”.

A Madrid, s’ha programat una acció de Street Màrqueting en la Porta del Sol on es reparteixen cintes verdes de la Magdalena i l’avanç del programa que es va presentar en Fitur, que es va editar en diversos idiomes, com l’anglès o el francès, per a acostar-ho a més públics.

Confiem que l’AVE ajude a augmentar l’arribada de visitants de Madrid i voltants”, ha apuntat la regidora. A València l’acció es realitza en l’estació del Nord, un punt per on diàriament passen milers de persones. Aquestes accions van començar el 19 de febrer i es van mantindre fins el 28 de febrer. D’altra banda, Castelló també ha estat present aquest passat cap de setmana en la Fira Internacional de Turisme Navartur de Pamplona per a acostar la Magdalena, donar a conèixer les gaiates i promocionar els seus principals esdeveniments.

L’edil Patricia Puerta ha recordat que est ha sigut el primer any en el qual una gaiata ha participat en la fira turística de Fitur, on la primera gaiata infantil de la ciutat va despertar enorme interès. “L’experiència ha sigut molt positiva i per fi Castelló ha pogut promocionar l’element més diferenciat de les nostres festes, el monument gaiater, en el major aparador turístic del món”.

L’Ajuntament de Castelló ha intensificat en aquests dos últims anys la promoció de les festes de la Magdalena fora de la provínciaamb la intenció d’atraure a un major nombre de visitants”. A més, el Pla Estratègic de Turisme també contempla les festes fundacionals com un dels potencials turístics de la nostra ciutat. Del 3 a l’11 de març les festes de la Magdalena tornaran a transformar un any més la ciutat i convertirà els carrers de Castelló en el millor escenari per a la festa, la tradició, la gastronomia, l’oci, la música i l’animació.

COMPARTIR