Levántate Corriendo es posa en marxa un any més

843

Lydia Morant, Concejala Delegada d’Esports, i Ximo Más, President del Club de Còrrer Garbí, han presentat en una roda de premsa celebrada la matinada del 8 de juliol a l’Ajuntament de Gandia el projecte Levántate Corriendo que tornarà als carrers de Gandia i la Platja de Gandia per un altre any.

Ximo Más ha anunciat que: “Pretenem donar a conèixer no tan sols la ciutat de Gandia i l’esport, sinó tot el que implica la ciutat: la cultura, llocs on anar, la restauració… i pensem que a través de l’esport és una bona iniciativa”. Aquesta es suma a dues grans proves que ja organitza aquest club a la ciutat: la Mitja marató & 10K ciutat de Gandia i la Sant Silvestre Gandia.

La campanya consistirà en una sèrie d’entrenaments corrent, guiats per membres del mateix club, per diferents paratges de la Marjal, la Platja de Gandia i per la Ribera del riu Serpis durant els mesos de juliol i agost.

“Són rutes assequibles per a que tot el món puga vindre amb nosaltres. Hi haurà gent que ajude a les persones que no puguen anar a un ritme elevat perquè no es tracta d’una cursa sinó d’un entrenament” ha declarat el President del club. Tot i això, és el propi corredor qui és responsable de si mateix.

El preu total per a les 6 proves repartides en els dies 13, 20 i 27 de juliol i 10, 17 i 24 d’agost serà de 5 euros. En la primera d’elles obtindràs la samarreta d’aquesta iniciativa que s’haurà de portar de manera obligatòria en les demés proves.

COMPARTIR