Medusa Festival presenta el seu colossal MainStage de fantasia

822
Medusa Festival escenari profesional

L’escenografia principal del Medusa Festival estarà forjada en mans falleres i centrarà l’atenció en el món de somni d’Alicia al País de les Meravelles. El certamen assegura el seu creixement sumant un cinqué escenari liderat per la música comercial

Medusa Festival pretén superar-se, un altre any consecutiu, en la celebració de la seua sisena edició per a oferir al seu públic una de les millors experiències estivals. ‘The secret of Wonderland’, una picada d’ullet al conte de fades de Lewis Carroll, serà el lema de la present edició.

Un artista faller serà l’encarregat de donar-li vida a aquest univers màgic. Un decorat de 120 metres de llarg i 35 metres d’alt que buscarà sorprendre el públic.

L’espai que albergarà 800 metres de pantalla led, més d’un miler d’aparells, una trentena de dispositius d’efectes especials i comptarà amb un xou pirotècnic únic, enriquirà l’espectacle i permetrà als assistents gaudir al màxim de la sisena trobada *medusero sense precedents.

Tot això transcorrerà en un entorn respectuós i conscienciat amb l’ecosistema que l’envolta. De moment, ja s’ha començat a actuar amb la plantació de més de 4.000 arbres que regularan la temperatura de l’ambient i disminuiran la contaminació. També, s’instal·laran 30.000 metres de gespa artificial, material sostenible, que facilitaran el drenatge de la superfície en cas de pluja.

Un altre dels reptes que busca complir aquest certamen valencià, referent en música danse, serà superar l’assistència -que ja va batre rècord l’any passat amb un total de 300.000 espectadors-.

Un esdeveniment possible gràcies a la presència d’artistes de la talla de Afrojack, Dimitri Hortes & Like Mike, Headhunterz, Timmy Trumpet, Richie Hawtin, Lost Frequencies, Paco Osuna, Amelie Lens, Jamie Jones, Quintino, Vini Vici, Beret, Noisecontrollers, Angerfist, C. Tangana, Salvatore Ganacci, entre altres.

I, per descomptat, a creadors nacionals com Dj Nano, Miguel Serna i Javi Boss que han acompanyat la trobada des del seu naixement.

El pròxim 14 d’abril es coneixeran els artistes que tanquen el cartell de Medusa Festival 2019. Un món d’il·lusió i fantasia que s’instal·larà del 7 al 12 d’agost en la localitat valenciana de Cullera i que serà impossible d’esborrar de les milers de ments de ‘meduseros’.

COMPARTIR