Onda afavoreix la contractació amb ajudes a les empreses

919

L’Ajuntament d’Onda, dins del Programa Municipal d’Ocupació, impulsa les ajudes a la contractació per a aquelles empreses que desenvolupen la seva activitat a Onda. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha anunciat que “aquesta és una demostració més de la preocupació de l’equip de govern per la ciutadania. Que tots els nostres ciutadans compten amb una ocupació farà créixer la ciutat d’Onda, per la qual cosa treballarem a aconseguir oportunitats per a tots. No volem deixar-nos a ningú pel camí, és per açò pel que seguim recolzant a empreses que creen nous llocs de treball, però que siguen de qualitat, afavorint a aquelles que ho facen amb contractes de llarga durada, perquè aquesta estabilitat permet desenvolupar una vida digna”.

Així, aquestes subvencions a la contractació consten d’una quantia que ascendeix inicialment a 60.000 euros per a les despeses de Seguretat Social i es podran beneficiar les noves altes que s’hagen efectuat o es vagen a efectuar entre l’1 de gener i el 14 de setembre del 2018. A més, es premia la major durada del contracte ja que existeixen ajudes de fins a 500 euros per a contractacions de mínim 3 mesos, 1.000 euros per a les de mínim 6 mesos, fins a 1.500 euros per a contractes indefinits, la mateixa quantia per a la conversió en indefinit de contracte temporal ja subvencionat també. Així mateix, existeix una ajuda addicional per als col·lectius especialment bonificats, com poden ser les persones aturades de llarga durada, persones en risc d’exclusió social, persones aturades amb discapacitat i autònoms que contracten al seu primer treballador.

Huguet destaca que, “des de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’està treballant durament i des del primer dia de legislatura per millorar la situació de l’economia local a Onda. En 2018 anem a invertir més de 3 milions d’euros en formació i ocupació que van a suposar una millora per a moltes famílies i aqueixa és una prioritat per a aquest equip de govern”. Segons les dades del SERVEF, des que Ximo Huguet és alcalde, a Onda hi ha 1.000 aturats menys. En aquesta línia, ha afirmat que “aquests indicadors assenyalen que estem treballant en l’adreça correcta, però no ens anem a conformar i anem a seguir fent tot el que estiga en les nostres mans, dins de les nostres competències, per a revertir una situació que no era sostenible”.

COMPARTIR