Peníscola es prepara per al Carnestoltes que celebra el primer cap de setmana de febrer

1545
carnestoltes peniscola 2018

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat hui els actes previstos per a la celebració del Carnestoltes en el municipi. Els pròxims dies 2,3 i 4 de febrer, la Ciutat en el Mar acollirà les distintes activitats previstes per a la festa més desenfadada de l’any. El divendres començarà la celebració amb el ball de disfresses en la carpa de festes que s’ubicarà en la plaça Santa Maria, per a continuar el dissabte amb la tradicional desfilada de comparses. El recorregut previst és el mateix que el passat any i discorrerà per Pl. Sant Isidre, Pl. Constitució, Av. d’Espanya, Av. de la Mar, Pl. Illueca, Ullal de l’Estany, Av. d’Espanya, Av. de la Mar, Pl. Illueca, C. Blasco Ibáñez, C. del Mestre Bayarri, per a finalitzar en l’Edifici Sociocultural.
La jornada acabarà amb un ball de màscares en la carpa de festes i el festeig arribarà a la seva fi el diumenge amb la desfilada de la vesprada i el tradicional enterrament de la sardina, precedit per la tradicional xocolatada popular. La regidora de Festes, Raquel París, ha invitat tots els veïns a participar de la festa i ha aprofitat per a detallar les dates per a la tramitació de sol·licituds i l’organització de la logística de l’acte.
Les comparses hauran d’inscriure’s per a la desfilada en el correu festes@peniscola.Org especificant el nom de la comparsa, nombre d’integrants, persona de contacte i especificació si requerixen xaranga per a acompanyar la comparsa, en el cas de ser afirmatiu, podran sol·licitar-la fins al dia 22 de gener. Les inscripcions també podran realitzar-se en el SAC, del 15 al 22 de gener; a partir d’eixe dia podran fer-ho també les comparses que no necessiten xaranga.
L’arreplega de la megafonia per als sol·licitants de la mateixa serà entre el 31 de gener i el 2 de febrer. La realització de l’habitual sorteig per a l’orde d’eixida de les comparses serà dilluns que ve dia 22 de gener a les 21h en l’edifici sociocultural.
Tota la programació: http://www.peniscola.org/ver/9009/Carnaval-2018.Html

COMPARTIR