València i Mislata treballen per a millorar l’accessibilitat i connexió

723

«Esta legislatura ha de ser la legislatura en la qual València integre una visió metropolitana. La creació de la primera comissió bilateral de la història entre València i Mislata ens permetrà millorar l’accessibilitat i la connexió entre els dos municipis». La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana s’ha referit així després de la trobada mantinguda este matí amb l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa.

Gómez ha destacat que “les institucions, els ajuntaments, hem de tindre una visió de conjunt, integrada i global, metropolitana”. Per això, ha anunciat la creació d’una comissió bilateral entre els dos municipis i ha assenyalat que “treballarem des de ja amb l’alcalde de Mislata per a analitzar les accions i actuacions a desenvolupar per a millorar i dignificar la connexió i l’accessibilitat entre els dos municipis”. Durant la seua visita al barri de Soternes de Mislata, Gómez ha recordat que “hem d’entendre que els veïns i veïnes de Mislata desenvolupen part del seu dia la nostra ciutat i que els nostres veïns i veïnes utilitzen serveis i desenvolupen, també, part del seu dia a Mislata. Per això, ha continuat “València ha de treballar des de ja en esta comissió tècnica”.

Així mateix, Sandra Gómez ha recordat que “esta legislatura s’impulsaran importants organismes que permetran que tinguem eixa visió metropolitana tan necessària en determinats serveis públics, com és el transport”. “Amb el nou govern de progrés se solucionaran problemes històrics com la condonació del deute de la Marina, el soterrament de les vies, l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana o el finançament per al transport metropolità, que ens permetrà donar un servei real i de qualitat als veïns i veïnes que es mouen en el nostre entorn metropolità” ha destacat. Gómez ha valorat positivament la conformació del nou govern de l’Estat, ja que obri un temps d’oportunitats i esperança per a la Comunitat Valenciana, València i municipis com Mislata.

A més, la vicealcaldessa i regidora ha assenyalat que l’alcalde de Mislata li ha traslladat per a estudiar la proposta perquè determinats serveis de mobilitat, com pot ser el ValenBisi o noves formes de mobilitat, s’integren dins de l’Autoritat Metropolitana del Transport perquè els nostres veïns i veïnes puguen moure’s amb un servei únic. Per la seua part, l’alcalde de Mislata, Fernández Bielsa, s’ha mostrat molt content, ja que “és la primera vegada en la història de Mislata en la qual s’ha realitzat una reunió bilateral per a treballar qüestions relatives a l’àmbit urbà que afecta tant a València com a Mislata”. “Des de fa 40 anys, ningú abans havia vingut per a analitzar quines millores es poden fer entre els dos municipis, per això és un plaer hui rebre a la vicealcaldessa de València”.

COMPARTIR