Detingut el conegut dentista Luis Senís per un delicte contra la salut pública

1239

El doctor Luis Senís, conegut cirurgià *maxilo-facial de la capital de la Plana, ha sigut arrestat per un delicte contra la salut pública durant una investigació sobre un venedor a la menuda de droga. El doctor *Senís va ser detingut en eixir del domicili de l’investigat amb una motxilla, per la qual cosa va ser interceptat per la policia. Segons fonts policials, el conegut dentista castellonenc amagava en la motxilla mig paquet de cocaïna premsada i de gran puresa.
El preu de la droga confiscada al doctor Senís pot ascendir a uns 17.000 euros, encara que una vegada tallada i dosada per a la seua venda a la menuda pot suposar molt més, ja que el preu per gram oscil·la entre els 45 i 60 euros, depenent de la qualitat.
Després de la detenció, el Jutjat núm.5 de València ha establit presó per a tots dos detinguts, encara que poden evitar l’internament amb una fiança de 50.000 euros per al doctor Senís i de 30.000 euros per a l’altre detingut i presumpte subministrador de la droga.
Cal recordar que el doctor Luis Senís va ser protagonista de diversos vídeos virals en els quals mantenia relacions sexuals en la seua consulta fa uns mesos.

COMPARTIR