El detingut per la presumpta agressió del grau de Castelló va ser condemnat en el mes de febrer

2028

L’home detingut a Castelló ahir per matar, suposadament, al pare de la seva parella sentimental havia estat jutjat i condemnat el passat 14 de febrer per un delicte d’amenaces en l’àmbit de la violència de gènere a 60 dies de treballs en benefici de la comunitat. L’home va amenaçar a la víctima en presència dels agents de Policia Local que havien acudit al domicili després de rebre una trucada del 112 que els alertava d’una forta discussió de parella.

La sentència va ser fruit d’un acord entre la seva defensa i el fiscal. L’acusat es va declarar culpable. La víctima, segons recull la sentència del Jutjat penal 3 de Castelló es va negar a interposar denúncia pels fets i en la seva compareixença davant el jutge es va acollir a no declarar.

El Jutjat li va imposar a més la prohibició d’acostar-se a la dona durant un any.

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Castelló no ha rebut cap altra denúncia de la víctima contra ell. El Jutjat no ha rebut comunicació del suposat trencament de l’ordre d’allunyament que s’hauria produït el cap de setmana passat i pel qual la Policia li estava buscant.

COMPARTIR