Jorge Andrés Gallach, director del portal turístic Castellón Virtual

2538
dav

Des de fa dos anys, el turisme de Castelló es protagonista dels continguts de Castellón Virtual, un portal turistic que replega la información turística de la provincia i que ofereix alternatives per a gaudir de tot el que ofereix aquesta provincia. Jorge Andrés Gallach es el director de Castellón Virtual i hem parlat amb ell per saber com es aquesta revista.

Com va neixer el projecte de Castellón Virtual?

Be, creiem que feia falta un portal turistic que donarà a coneixer tota la información turística que es produeix a la provincia. També feia falta una especie de directori sobre les rutes turistiques i els principals llocs per a visitar a Castelló. Vam començar a pensar com fer-ho i la opció d’un portal turistic per a Castelló pareixia la millor opció. Ens vam ficar mans a l’obra i vam crear la página web, pensant tant en els visitans de fora de la provincia de Castelló com en els habitants de la provincia, perque la coneguen bè.

Castelló tè en el turisme uns dels seus punts forts, creu que hi ha suficient información sobre la oferta turística de la provincia?

Hi ha información, però sempre fa falta més. Castelló tè molts atractius que s’han de tindre en conter i que inclús els castellonencs i castellonenques no coneixen. Es important que coneguem tot el que la nostra provincia ens oferiex en materia de turisme. No només tenim una molt bona oferta hotelera i de restaurants a Castelló, sino que ademés hi ha indrets que son ideals per fer una excursió, coneixer-los i pasar una bona jornada d’esplai.

Castelló tè una oferta molt interesant pel turisme de sol i platja, però també molts pobles de interior…

Cert, i aquestos pobles tenen també molts bon motius perque ens arrimem a ells i els coneixquem. Tenim la sort de poder comptar amb la possibilitat de prendre el sol a la platja, dinar i després perdrés per un poble ple d’encant com es Morella, Sogorb o Vilafamés, per dir només uns pocs del que podem gaudir.

El turisme va agafant cada vegada més importancia a Castelló. Creu que l’oferta de la provincia es bona?

Sí, molt bona. Com he dit abans, hi ha una excel·lent oferta de platges, una gastronomía que arribe tant des de la mar com de la terra i que forma una gran varietat de plats per tots els gustos, però també molts punts de carácter cultural i paisagistic. L’interior compta amb un llocs molt interesants on també es pot pendre el bany en rius, practicar esports a l’aire lliure, rutes de senderisme per paratges espectaculars… Tenim de tot en Castelló i volem que tots ho sapiguen.

Qué pot trobar l’usuari de Castelló Virtual quant visite la web?

Intentem oferir una completa agenda d’events que es celebren en la provincia, amb información de tots ells, encara que sabem que ens fan molts i es possible que s’ens escape algún. Ademés, tenim una relació de restuarants i d’hotels per a que els visitants sapiguen on pasar la nit i organitzar un poc la visita. En Castellón Virtual també mostrem activitats que es poden fer a la nostra provincia, com les excursions a les Illes Columbretes, rutes de senderism, pistes de karts, camps de golf i moltes coses més que permeten gaudir al màxim de la provincia i la seva oferta turística. En Castellón Virtual el visitant podrá descubrir tot el que ofereix Castelló i la seva provincia per a gaudir del nostre temps lliure.

COMPARTIR