Salut Pública actua de nou sobre els fanals per l’oxidació que provoquen els orins dels gossos

1549
proteccio front orins gossos

La Regidoria de Salut Pública de Castelló, dirigida per Mary Carmen Ribera, ultimarà en els pròxims dies una nova acció que té per objecte minimitzar els danys d’oxidació que provoquen els orins dels gossos en els fanals, una actuació s’està desenvolupant en l’avinguda Barcelona i a la qual li seguirà en els pròxims mesos una campanya de conscienciació ciutadana.

Ribera ha explicat que “els treballs se centren en les bases dels fanals i consisteixen en la regeneració, reparació i sanejament de les mateixes amb aplicació de resina i pintura de poliuretà en un total de 28 punts de l’enllumenat públic”.

El projecte en sí consisteix en l’escatat dels fanals i posterior sanejat de la part inferior de les lluminàries. L’actuació també contempla una canaleta en el paviment i l’aplicació d’una imprimació antioxidant en la base metàl·lica. La part final de treball comporta la realització d’un encofrat amb resina per a evitar la futura oxidació per a acabar amb la capa de pintura de poliuretà.

A més dels treballs en l’avinguda Barcelona, la regidora ha assenyalat que des de Salut Pública ja s’ha actuat amb el mateix objectiu en altres zones de la ciutat, com són la ronda Millars, plaça Na Violant, ronda Millars, avenida Port, Mestre Ripollés i grup Roser, lo que ha supossat una inversió de 18.000 euros. “Es tracta d’una mesura que respon a part de les queixes ciutadanes rebudes per la brutícia que generen els orines dels gossos”, ha conclòs.

COMPARTIR