Un jove de 17 anys, detingut per un delicte de furt a Alacant

1224

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Alacant informa que la passada nit del divendres 16 de febrer, la Policia Local d’Alacant va detindre en una nau situada en el Polígon Industrial de Rabasa, a una persona de 17 anys de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte de furt, intervenint en l’interior les peces desmuntades de ciclomotors i motocicletes, i comprovant que el número de bastidor del xassís d’un dels ciclomotors estava manipulat i denunciat per robatori en la Guàrdia Civil de Sant Vicent.
 
Segons fonts policials els fets van ocórrer al voltant de les 22,45 hores, quan una patrulla del servei nocturn de la Policia Local d’Alacant va localitzar en una nau industrial a dos jóvens, i en el seu interior diverses motocicletes i ciclomotors desballestats i distribuïts pel local.
 
Els agents van sol·licitar la identificació dels dos jóvens, i darrere de realitzar una inspecció de les peces desmuntades van comprovar com un dels xassis d’un ciclomotor tenia el número de bastidor manipulat, i es va intervindre una llima que es trobava en el lloc dels fets.
 
Segons fonts policials es va verificar que el ciclomotor amb el xassis manipulat figurava com sostret i havia sigut denunciat el dia anterior en les dependències de la Guàrdia Civil de Sant Vicent. La policia per tal motiu va intervindre les peces que es trobaven desballestades en la nau industrial entre les que figuraven un motor de ciclomotor, tubs de fuga, manillars, radiadors, seients, maneguins, parafangs, subxassís, rodes, quadro de rellotges, carburadors, retrovisors, carenadores de motos, cablejat elèctric de vehicles, sòls de ciclomotor, tapes, les agulles de ganxo, depòsits de gasolina, cavallets, entre altres peces.
 
Els agents per estos fets van detindre a un dels jóvens per un presumpte delicte de furt, que va ser informat dels motius de la seua detenció així com dels drets que li assistixen, i les peça van ser intervingudes i posada a disposició de l’autoritat judicial.
 

COMPARTIR