Castelló col·labora amb el Gremi de Forners en el IV Concurs de Cartells del Fadrinet

828

L’Ajuntament de Castelló col·labora un any més amb el Gremi de Forners en l’organització del IV Concurs de Cartells del Fadrinet. En aquest esdeveniment se seleccionarà al cartell identificatiu d’aquest tradicional dolç de Magdalena en 2020. La regidora de Festes, Pilar Escuder, ha instat a la participació de la ciutadania per a promocionar aquest dolç típic de les festes. El cartell triat podrà veure’s des de febrer en totes les fleques i pastisseries del Gremi de Forners, així com de les entitats col·laboradores.
Escuder ha incidit en la importància que la societat s’implique en les festes fundacionals de Castelló amb iniciatives com aquesta. “La Magdalena la construïm entre totes i tots i cada acte que contribuïsca a la promoció de les seues tradicions ajuda a millorar les nostres festes”, ha recalcat.
El IV Concurs de Cartells del Fadrinet dotarà amb un premi de 100 euros a l’autor del disseny guanyador. Per a participar i optar al premi n’hi ha prou amb dissenyar un cartell centrat en el fadrinet en grandària A3 i enviar-ho al correu electrònic del Gremi de Forners (gremiocastellon@gmail.com). Aquest missatge ha d’incloure les dades de contacte del participant: nom, cognoms i un número de telèfon.
La part inferior del disseny ha d’incloure el nom i cognoms de l’autor, a més del lema proposat per al cartell. Així mateix, el disseny ha de comptar amb la imatge del fadrinet, ja siga en dibuix o mitjançant una fotografia que pot sol·licitar-se enviant un correu al Gremi de Forners. És requisit indispensable que el disseny també incloga la cinta verda de la Magdalena i les paraules “Gremi de Forners de Castelló”. Finalment, el cartell ha d’enviar-se en format JPG amb un pes d’entre 1 i 5 Mb per a poder ser avaluat. El guanyador, a més, haurà d’afegir els logos de les entitats col·laboradores en el disseny final i personar-se en un acte convocat pel Gremi de Forners per a recollir el xec amb el premi. El termini per a presentar els projectes transcorrerà entre l’1 i el 8 de febrer, tots dos inclosos.
El IV Concurs de Cartells del Fadrinet compta amb un jurat relacionat amb el món de la Festa, la gastronomia i el turisme. Concretament, integren el comité avaluador la regidora de Festes de l’Ajuntament, Pilar Escuder; la diputada de Turisme, Virginia Martí; el president de la Gestora de Gaiates, Esteban Gual; el president de la Federació de Colles, Pepe Beltrán; la gerent de Serveis Panaderia, Belén Teixidor i dos membres de la Junta Directiva del Gremi de Forners: el Mestre Major, José Miró, i el vicepresident de l’entitat fornera, César Solsona.

COMPARTIR