La plaça Major serà escenari d’un debat i degustació de productes agroecològics

606

La cita forma part de les jornades que organitzen les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge i reunirà aquest dimarts a diversos productors, des de les 18.30 a les 20.00 hores.

Les jornades de “Construint i Alimentant Alternatives” duran a terme aquest dimarts 26 de novembre una tertúlia sobre els reptes i les necessitats de la producció i distribució agroecològica que conclourà amb una degustació de productes. L’acte serà en la plaça Major, des de les 18.30 a les 20 hores.

Aquesta cita forma part d’unes jornades que han organitzat les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge per a posar en valor models agroalimentaris sostenibles i sistemes de gestió i promoció de l’habitatge en clau social i no especulativa.

Així, “Construint i Alimentant Alternatives” encara la seua segona setmana amb una trobada en la plaça Major. Primer hi haurà un debat sobre nous models agreocològics i una presentació de productes de proximitat i de projectes de comercialització amb criteris de consum responsable i sostenible. En finalitzar l’acte hi haurà una degustació gratuïta. Participaran en l’acte A pas lent, Un altre món, Som Alimentació, Xarxa d’Agroecologia de Castelló, Formatges La Planeta, Carnes Robres i Ecograu.

Durant la conferència també es desenvoluparà una activitat infantil d’educació ambiental.

Les jornades prosseguiran el dijous 28 de novembre, amb una conferència en el Menador, de 18.30 a 20.00 hores, sobre el model de cooperativa d’habitatge en cessió d’ús, a càrrec de *Fecovi, Vida Sostenible Cohousing i Fundació La dinamo.

El dissabte 30 de novembre, el Menador serà escenari, de 18.30 a 20 hores, de la projecció del documental de “Entre el dia i la nit no hi ha paret”, elaborat pel col•lectiu Els Espigolaores i que versa sobre les dones que viuen o han viscut a l’Horta de Campanar, la Partida de *Dalt o en la Partida del Poet. La projecció comptarà amb una activitat infantil d’educació ambiental.

“Construint i Alimentant Alternatives” conclouran el dimecres 4 de desembre amb una conferència-debat, de 18.30 a 20 hores en el Menador, sobre emergència climàtica, crisi econòmica i alternatives que posen la vida al centre. Participaran Dina Garzón, de Xarxa Ecofeminista; i Patricia Dopazo, de la revista Sobirania Alimentària.

COMPARTIR